White Eminent Kennel
A legjobb barátod:)

Mi egy fiatal házaspár vagyunk. Két éve bővültünk három tagúvá egy édes westie kölyök kutyával. Már nagyon régen tudtam, hogy egyszer lesz egy westie kutyám, mielőtt tényleg vettem egyet. Csakis westie kellett, semmi más szóba sem jöhetett, bár minden kutyát imádok. Így hát elkezdtem keresgélni az interneten, felhívtam mindenkit aki csak fogalakozott westie-vel. Sajnos azt tapasztaltam, hogy eléggé agresszív módon próbáltak rám tukmálni kutyusokat. Lehetett volna olcsón akár 6 hetes kutyám is. Majd egyszer csak megláttam egy kennel honlapját, amely hirdeti, hogy csakis megfontolt embereknek, előzetes beszélgetés után ad el kutyát, és ami a legfontosabb, nem tukmál, hanem a leendő gazdit feladat elé állítja. Ez számomra nagyon szinpatikus volt. Innen lett nekem westie kutyusom. Igaz, nem olcsón, de kaptam egy egészséges, nagyon jó idegrendszerű, kiállításon is nagyszerűen helyt álló kutyát. Mára mi is a fajta szerelmesei lettünk, ezért hoztuk létre kennelünket.Így most van átmenetileg 5 kutyánk, mert a kicsiket el fogják vinni...

 

Megfogadtuk, hogy e fajta iránti tiszteletből csakis addig fogunk tenyésztéssel foglalkozni, amíg hibátlan kutyusokat tudunk kínálni! Sajnos nagyon sok hibás westie sétál kint az utcákon, a nem megfelelő tenyésztés miatt. Ma már ezeket a hibákat hamar észre veszem, de bevallom, két éve még könnyedén át lehetett volna verni egy keverék kutyával is. Mindenkinek azt javaslom, hogy mielőtt kutyát vesz olvasson a fajtáról, nézzen utánna, mielőtt hazaviszi otthonába. Kennelünk csakis családtagként adja el kiskutyáit!!! kiskutyáinkat két hónaposan, chippel, törzskönyvvel, oltva, féregtelenítve lehet majd elvinni:)

 

Hírek

 • Második alom
  2011-04-10 11:31:33

  Második almunk kiskutyáit a képgaléria második oldalán lehet megtekinteni. A kicsik apukája ugyanaz, mint a tavalyi almunké. Mivel sikeres párosításról van szó, így nem kísérleteztünk más kutyákkal.

 • kutya látogatás időpont
  2010-04-28 15:59:08

  A kiskutyákat május első hetétől lehet megtekinteni előzetes egyeztetés után. A kiskutyákat nyolc hetesen lehet elvinni új otthonukba, mert addigra megtanulják a szobatisztaságot és szociálisan is felkészülnek az új környezet és az új családjuk elfogadására. Ez számunkra a legfontosabb!!!

 • Megérkeztek a második almunk kiskutyái!!!!!!!!
  2010-04-17 13:49:31

  Április 1-én öt gyönyörű és makkegészséges kiskutyáink születtek:)Ebből három kislány és két kisfiú. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Asztali nézet